Boot huren

Een fluisterboot of sloep huren met uw partner, gezin of vrienden? Uw boottocht door de grachten van Giethoorn begint bij Botenverhuur Herms.

Een fluisterboot is een boot (voor maximaal 6 volwassenen) met een door accu’s aangedreven elektromotor die u zelf kan besturen. Met een goede uitleg en een duidelijke kaart van de omgeving vaart u zelf op uw eigen gemak door het gezellige centrum van Giethoorn met vele restaurants en terrasjes. De waterwegen van het ondiepe water (max. 1 meter) komen uit op het meer de Bovenwijde. Neem een frisse duik of leg aan bij het eiland om te gaan picknicken of zonnebaden.

Ook verhuren wij sloepen (voor maximaal 10 volwassenen), waarbij u zelf de schipper bent. Bent u met een grote familie of vriendengroep? Reserveert u dan deze comfortabele boten.

Kinderen
Ondanks het ondiepe water (max. 1 meter) raden we u aan een zwemvest mee te nemen als u met kinderen gaat varen. Heeft u zelf geen zwemvest? Bij Bootverhuur Herms is een beperkt aantal zwemvesten te leen.

Honden
Heeft u een hond en houdt hij van water? Neem hem dan gerust mee. Bij Bootverhuur Herms is het toegestaan honden mee te nemen op de fluisterboot.

Nog een drankje aan boord meenemen?
Belt u even met ons, we hebben diverse soorten drankjes voor u klaar staan!